Skip to main content

Over ons

Bij Logchies werken sportvissers, dj’s, acteurs, zangers, tuinierders, skiërs, marathonlopers, vaders, moeders, opa’s en oma’s en nog veel meer…

Mensen met (een) passie!

We werken samen in teams die elkaar inspireren en stimuleren om uitdagende en mooie onderhouds- en verduurzamingsprojecten te realiseren. Samen willen we elke dag een beetje beter worden in wat we doen: zorgen voor het beste resultaat voor onze opdrachtgevers en de bewoners.

De diversiteit binnen Logchies is groot en één ding hebben we gemeen: We zijn stuk voor stuk energieke, creatieve, gezellige en zeer gedreven mensen. Mensen met (een) passie!

Kom jij ons team versterken?

Bekijk de vacatures

Wie dit is?

Dit is ons BHAG-monstertje! BHAG staat voor Big Hairy Audacious Goal én voor de extra stappen die wij zetten voor een duurzame wereld en een betere leefomgeving.

Bij alles wat wij doen willen wij bijdragen aan vermindering van CO2-uitstoot. In 2035 willen wij volledig CO2-neutraal werken. We moeten dus flink aan de slag. En dat doen wij ook! Wij zijn dé verduurzamingspartner in de regio Noord-Holland. Samen met opdrachtgevers, co-makers en ketenpartners zetten wij (extra) stappen naar een duurzame toekomst. Wij zijn een aanjager voor innovaties en met onze ambitieuze doelstellingen willen we de verduurzaming van de bestaande bouw en de omgeving versnellen. Want, duurzame en circulaire keuzes maken dát is Logchies.

Iedereen groeit bij Logchies

Bij Logchies ben je geen nummer. We vinden jouw inbreng, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling ontzettend belangrijk. We zorgen er samen voor dat je op de juiste plek werkt, je kunt groeien en vooral doet waar je plezier in hebt. Zo haal jij alles eruit tijdens jouw medewerkersreis bij Logchies.

Goed voor elkaar betekent dat we naar elkaar omkijken, iedere medewerker in zijn kracht staat en plezierig samenwerkt in een team. Zo werken we resultaatgericht samen om onze missie en visie waar te maken en de opdrachtgevers als de beste te bedienen.

Wil jij ook groeien bij Logchies? Bekijk de vacatures!

Bekijk de vacatures

Jouw eerste werkdag

Welkom op de eerste werkdag. De eerste dag van jouw medewerkersreis!

Inwerkprogramma

Met een inwerkprogramma raak je helemaal thuis in onze organisatie, jouw team en jouw functie.

Introductieprogramma

Alle nieuwe medewerkers nemen in de eerste weken deel aan een introductieprogramma over werken bij Logchies.

Proeftijdgesprek

Na vier weken is het tijd om met jouw leidinggevende een gesprek aan te gaan over hoe het samenwerken bevalt.

Koffiegesprek

Als nieuwe medewerker heb jij vast tips en tops om ons werk nog beter te doen! Dat horen we graag na ongeveer 6 weken.

Meewerkdag

Het is leerzaam en leuk om eens bij een collega een dag mee te lopen en mee te werken.

Meten en verbeteren

En dan zijn de eerste 100 dagen alweer een feit! Tijd om persoonlijk en met jouw team verder te groeien.

Dit bieden wij jou

Wat wij doen

We zorgen voor goed lopende projecten en leveren de beloofde kwaliteit in alle fasen van ons RGS-proces. Daarbij staat de tevredenheid van de bewoners centraal.

Als vastgoedadviseur met het VGO-keurmerk hebben wij de kennis en kunde in huis om opdrachtgevers te adviseren bij de complexstrategie. Wij kiezen bewust voor een duurzame samenwerking met opdrachtgevers, co-makers en ketenpartners. Wij geloven in de kracht van resultaatgerichte samenwerking (RGS). Het is niet voor niets dat onze opdrachtgevers zo positief zijn over het samenwerken met Logchies.

Onze kernwaarden

Verbinden

Wij zien onszelf als aanjager en verbinder binnen samenwerkingen waarmee wij een lerend netwerk vormen.

Verbeteren

Wij zijn leergierig. In teams werken we doorlopend aan het verbeteren van onze dienstverlening.

Passie

We doen fantastisch werk. Wij werken met passie en plezier. Samen behalen we de allerbeste resultaten.

Ambitie

We staan voor wat we doen en doen altijd meer dan we beloven. Gewoon goed is gewoon niet goed genoeg.

Waar wij aan werken

Wij werken aan uitdagende projecten op het gebied van verduurzaming, renovatie, dagelijks onderhoud, mutatie onderhoud en planmatig onderhoud. Wij zijn actief in het continu verbeteren van onze dienstverlening om de gezamenlijke ambities mét en voor onze opdrachtgevers te behalen. Dat doen wij bijvoorbeeld binnen strategische thema’s, zoals circulariteit, bewonerstevredenheid, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en digitalisering.